Blog

District Oss, dat zich uitstrekt van delen van de gemeente ’s Hertogenbosch via Oss, Landerd, Bernheze, Uden tot aan Grave, is dit jaar tachtig jaar jong.
Voor de leden verzorgt het districtsbestuur jaarlijks persoonlijke kampioenschappen in diverse spelsoorten en klassen. In de landscompetitie kan men wekelijks in teamverband deelnemen in de spelsoorten libre en driebanden.

De werkgroep Public Relations wil de leden graag op de hoogte houden in de vorm van aankondigingen en uitslagen over de gang van zaken in het districtsbestuur en leuke maar ook trieste berichten.

Ook in onze biljartwereld hebben de sociale media hun intree gedaan. Op Facebook krijgt men de kans laagdrempelig zijn of haar uitslagen en natuurlijk ook foto’s te publiceren.
Je kunt op de pagina: “KNBB District Oss” op biljartgebied alles kwijt wat je met anderen wilt delen. Vanzelfsprekend kun je de pagina “liken” door op de opgestoken duim te klikken. Dan blijf je op de hoogte van het actuele nieuws uit ons district op alle niveaus, van ons eigen district tot het nationaal niveau.

Wij zorgen dan dat jullie nieuwtjes op de nieuwe website en in de nieuwsbrief worden gepubliceerd.

Natuurlijk kun je nieuws altijd via email blijven sturen naar knbboss@gmail.com en witte.erp@home.nl