Ad Klijn verlaat het bondsbureau

Hét vertrouwde en bekende bondsbureau medewerker Ad Klijn verlaat KNBB op 9 juli. Ad was bijna 25 jaar het aanspreekpunt voor persoonlijke kampioenschappen voor bestuursleden en vrijwilligers. Mijn ontelbare persoonlijke contacten zowel als bestuurslid als arbiter met Ad Klijn waren altijd prettig en positief!

Mede namens district Oss: Ad bedankt voor de prettige samenwerking en alle goeds toegewenst!
PR webbeheer district Oss
Henry Thijssen

Op de vrijwilligersdag in Nieuwegein op 29 juni 2011 speelde het team van het bondsbureau tegen de vrijwilligers van district Oss. Ad Klijn, Christ van de Smissen en ook toen al Edgar de Hek speelden tegen district Oss met Johnny van de Camp, Gerrit van der Vlies en Mario van de Sanden. Een terugblik zie de fotoreportage.

De fotoreportage 29-06-2011 Vrijwilligersdag    

Het verslag op Carambole.nl

Na bijna 25 jaar werkzaam te zijn geweest zal Ad Klijn per 9 juli 2024 de KNBB gaan verlaten, en gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Wat heeft Ad al deze tijd gedaan? Wat waren zijn mooiste ervaringen? Wat is er in de loop der tijd veranderd? In het Nederlandse biljarten? En, wat gaat hij nu doen? Een uitgebreid portret

01 juli 2024

Ad, bijna 25 jaar op één plek dat is niet mis. Kun je zeggen hoe je op deze plek bent gekomen, en wat waren jouw belangrijkste taken?
Destijds heb ik deze stap o.a. gemaakt uit onvrede over de gang van zaken bij mijn werkgever van destijds. Echter omdat er nog een verhuisplicht gekoppeld was aan deze functie leek geen optie. We waren dan ook positief verrast dat deze verplichting kwam te vervallen waarna e.e.a. snel was beklonken.

Mijn functie was (en is eigenlijk nooit veranderd) alles coördineren en ondersteunen wat ook maar enigszins te maken heeft met persoonlijke kampioenschappen van de sectie Carambole.

Lees verder op de website van KNBB Carambole

Dit vind je misschien ook leuk...