Hazelaar Arbiters Toernooi 2024

Beste collega arbiter,

Graag nodigen we je uit voor het Hazelaar Arbiters Toernooi 2024 een invitatietoernooi voor arbiters, wederom bij Sportfoyer de Hazelaar in Rosmalen, van vrijdag 5 t/m zondag 7 juli. Gezellig het seizoen uitluiden met een toernooi voor arbiters.

Je kan aan 1 van de 5 verschillende spelsoorten deelnemen: Libre, Bandstoten, Driebanden-klein, Driebanden-groot of Kader 38/2. Plaatsing is op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen. Je kan bij je aanmelding ook een 2e, 3e, etc. voorkeur voor een spelsoort opgeven. Als je niet geplaatst wordt om te spelen – of niet wilt spelen – dan kan je natuurlijk altijd komen arbitreren. Graag zelfs!
We beginnen op vrijdag 5 juli ’s ochtends om 11:00 uur. Op zaterdag en zondag starten we om 10:00 uur.
Eindtijd op vrijdag en zaterdag is ca. 18:00, waarna we kunnen genieten van een diner, samengesteld door Marko en Frank van Sportfoyer De Hazelaar. Op zondag krijgen we een lunch, en zijn we omstreeks 17:00 uur klaar.
De kosten van dit alles is € 65 per (spelende) deelnemer. Dat is inclusief de diners op vrijdag en zaterdag, en de lunch op zondag, het vrijhouden van de arbiters en de prijzen. Eten voor nietdeelnemers is € 18.50 per diner en € 8.00 voor de lunch op zondag. Pakketprijs voor 2 diners en 1 lunch is € 40.00.
Gezelligheid staat bij ons voorop. Samen eten hoort daar bij en ook dat we goed voor de tellende arbiters zorgen. Je kan dus alleen deelnemen als je akkoord gaat met het hele pakket.
Om te voorkomen dat partijen uitlopen werken we weer met beurtenlimieten. Zo kunnen we echt gezamenlijk eten en is iedereen vanaf 19:00 vrij om te gaan en staan waar men wil.

N.B. Deze uitnodiging is gestuurd aan alle KNBB arbiters via de landelijke coördinator Louis de Leeuw.
Vul onderstaand opgave formulier en stuur het naar Dominique van Andel, hadiedo@gmail.com

We gaan uit van 1 (tellende) arbiter per tafel. Dat betekent dat ook van de spelers assistentie wordt verwacht: de verliezer van een partij schrijft bij de volgende partij, en de winnaar assisteert de arbiter voor een helft van die partij.

HAT 2024 uitnodiging tevens inschrijformulier

Dit vind je misschien ook leuk...