BOSA-regeling

BOSA-regeling 2024 t/m 2028 biedt kansen voor biljart-, pool- en snookerverenigingen

Per 1 januari 2024 zijn er meer subsidiabele kosten voor verenigingen. Zo kan onder voorwaarden een aanvraag worden gedaan voor aanschaf biljartmateriaal zoals lakens, ballen (20%). Heel waardevol, immers dit zijn voor verenigingen belangrijke (en ook vaak terugkerende) kosten.

De BOSA-regeling is alleen voor bij de KNBB aangesloten verenigingen.

De bij veel mensen bekende BOSA-regeling is afgelopen op 1 januari 2024. Op 28 november 2023 heeft het ministerie van VWS de nieuwe BOSA-regeling gepubliceerd die per 1 januari 2024 in werking treedt. Voor 2024 is een budget van 79,5 miljoen euro beschikbaar. Ongeveer hetzelfde bedrag als in 2023. DUS-I geeft aan dat de nieuwe regeling in veel opzichten gelijk blijft aan de huidige BOSA-regeling, maar er is ook een aantal verschillen.

Belangrijk voor biljart-, pool en snookerverenigingen: er zijn in 2024 er meer subsidiabele kosten zijn voor verenigingen, de BOSA heeft nu een bredere focus dan alleen duurzaamheid. Zo kan onder voorwaarden een aanvraag worden gedaan voor aanschaf biljartmateriaal zoals lakens, ballen (20%).Heel waardevol voor verenigingen, immers dit zijn belangrijke (en ook vaak terugkerende) kosten.

Lees verder op de website van Carambole.nl

 

Dit vind je misschien ook leuk...