Kampioenschap District Oss uitnodiging

UITNODIGING KAMPIOENSCHAP DISTRICT OSS 2023

Na een geslaagd kampioenschap in 2022 wordt ook dit jaar weer een KDO georganiseerd. Dit kampioenschap wordt als vanouds tussen Kerstmis en Nieuwjaar gehouden in het SIS Billiards Experience Center te Uden.
Wij zijn verheugd dat gastheer en gastvrouw Carl en Astrid Verhoeven ons in de gelegenheid stellen gebruik te maken van hun schitterende accommodatie. Wij verwachten weer een mooi kampioenschap met veel enthousiaste deelnemers.

 

Deelname
De deelname aan het Kampioenschap District Oss (KDO) staat open voor alle biljarters die lid zijn van een bij de KNBB aangesloten biljartvereniging binnen het District Oss.

Speeldata
Het kampioenschap wordt gespeeld van woensdag 27 december tot en met zaterdag 30 december 2023. Er wordt zowel overdag als in de avonduren gespeeld. U kunt zich inschrijven voor één van de spelsoorten Libre, Kader, of Driebanden klein. Daarbij dient u een eerste, tweede of eventueel derde voorkeur aan te geven. Uiteraard streven wij er naar uw eerste voorkeur te honoreren. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt u ingedeeld bij uw tweede of derde keuze.

Opzet toernooi
Er wordt gespeeld in poules van vijf deelnemers. Iedereen speelt derhalve vier wedstrijden in de poulefase. Op woensdag 27 en donderdag 28 december worden de poulewedstrijden in de verschillende spelsoorten gespeeld. Op vrijdag 29 december worden de kwartfinales gespeeld en op zaterdag 30 december de halve finales en finales, met aansluitend een heerlijk buffet. Hierbij zijn ook introducees van harte welkom (€10,- p.p.)

Inschrijving
De inschrijving sluit op woensdag 29 november om 19.00 uur. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol.
Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per persoon. Als u ook wil deelnemen aan het buffet op de slotdag dan bedraagt de inschrijving €20,- per persoon.
U kunt dit bedrag, nadat u bericht van inschrijving gekregen heeft, overmaken op rekeningnummer NL09ABNA0127774424 ten name van KDO 2023 onder vermelding van uw volledige naam, of u kunt het contant voldoen vóór aanvang van de eerste wedstrijd.
Inschrijven kunt u door een email te sturen naar wimgdvissers@hotmail.com onder vermelding van voor- en achternaam, vereniging, bondsnummer, email adres, telefoonnummer (bij voorkeur 06 nummer), 1e, 2e en 3e keuze en bij elke spelsoort het aanvangsmoyenne van de KNBB competitie van het District Oss. Wilt u bij inschrijving ook aangeven of u met of zonder introducé komt.

You Tube
De halve finales en de finales kunnen op het You Tube kanaal van SIS Billiards Experience Center rechtstreeks gevolgd worden.

Locatie
Het kampioenschap wordt gespeeld in het SIS Billiards Experience Center Neringstraat West 1 5401GB te Uden. Mobiel: 06-19418519.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt mogelijk een deel van de poulewedstrijden in de week vóór Kerstmis (week 51) gespeeld.
U wordt hierover tijdig geïnformeerd.

Hopende op veel inschrijvingen,
Organisatie KDO 2023,
Met sportieve groet,
Henk Vugts, Willy Rooijendijk en Wim Vissers

Inschrijfformulier KDO 2023 word

Inschrijfformulier KDO 2023 PDF

 

 

*

*

*

*

*

*

Eerdere berichten

——————————————–

Een terugblik …. en een blik vooruit door de organisatie.
Van 27 t/m 30 december jl. is het Kampioenschap van het District Oss (KDO) gespeeld.

Op verzoek van het districtsbestuur hebben ondergetekenden (Henk Vugts en Wim Vissers) de organisatie hiervan op zich genomen.

Onze insteek was om dit toernooi groots op te zetten.

In tegenstelling tot het voormalige KVO (Kampioenschap Van Oss) – waar deelname slechts mogelijk was voor kaderspelers en voor librespelers met een moyenne van minimaal 4,00 – hebben wij inschrijving mogelijk gemaakt voor iedereen die lid is van een vereniging in ons district, aangesloten bij de KNBB, voor elk van de vier spelsoorten (kader, libre, bandstoten en driebanden klein) en zonder moyennegrens.

We hadden verwacht om na een lange periode, waarin ten gevolge van corona, veel persoonlijke kampioenschappen en toernooien niet konden plaatsvinden, een groot aantal inschrijvingen te ontvangen voor alle spelsoorten.
Teleurstellend was het dan ook dat we voor bandstoten en driebanden klein slechts
3 inschrijvingen ontvingen, waardoor we deze spelsoorten helaas moesten laten vervallen.
Dankzij 10 aanmeldingen voor kader en 25 voor libre heeft het toernooi (in afgeslankte vorm)
toch doorgang kunnen vinden. En gezien de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen, kunnen we stellen dat het een bijzonder gezellig toernooi is geweest, en mede door de schitterende accommodatie van biljartcentrum SIS te Uden en een uitstekend verzorgd buffet als afsluiting op de finaledag, een in alle opzichten geslaagd kampioenschap.

Tot zover de terugblik…….maar nu, de blik vooruit!

Onze hoop om er een groots opgezet toernooi van te maken is niet vervlogen.
Het moet toch mogelijk zijn om met een bestand van meer dan 500 leden meer mensen enthousiast te maken om aan dit kampioenschap deel te nemen.
Vandaar dat wij een verzoek gaan richten aan het secretariaat van de verenigingen om deelname aan het KDO als agendapunt op te voeren op hun jaarlijkse algemene ledenvergadering, om een indruk te krijgen waarom zoveel leden van deelname hebben afgezien.
De uitkomsten hiervan zien wij met belangstelling tegemoet.

Hoe dan ook, wij gaan enthousiast verder op de ingeslagen weg…de weg naar het KDO 2023,
met hopelijk een groot aantal deelnemers!!

Met vriendelijke groet,
Henk Vugts en Wim Vissers

Dit vind je misschien ook leuk...