Arbiterscursussen

Ben jij toe aan de volgende stap in je Arbiter carrière?

District Nijmegen wil vervolgcursussen voor arbiters gaan organiseren en arbiters van district Oss mogen hierbij aansluiten.

U kunt zich opgeven bij arbiter coördinator Jeannette Habraken: arbitrage@knbb-oss.nl

Tekst district Nijmegen:

Dag allen,
Na een succesvol verlopen KNBB Arbiter 1 opleiding voor de Districten Nijmegen, Oss en Veluwezoom eerder dit jaar, willen wij nu doorpakken met een Arbiter 2 en misschien wel een Arbiter 3 opleiding.Ben je geïnteresseerd en ben je al in het bezit van je KNBB Arbiter 1 of Arbiter 2 batch? Meld je dan aan bij de coördinator van je district of rechtstreeks bij mij. Dit najaar willen wij starten met een KNBB Arbiter 2 en een KNBB Arbiter 3 opleiding. Voor beide opleidingen zoeken wij nog een paar kandidaten alvorens we de opleiding definitief van start kunnen laten gaan.

De opleiding zal bestaan uit 6 dagdelen + een afsluitende examendag. Op dit moment zijn nadere details over data en de locatie nog niet bekend. Uiteraard zullen wij proberen om de locatie zoveel mogelijk centraal in te plannen zodat reistijden- en afstanden voor alle deelnemers binnen de perken blijven. De data zullen we in onderling overleg afstemmen. Mocht je meer willen weten over dit bericht of over Biljart Arbitrage in het algemeen, mag je altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Gert-Jan van de Ven

 

*

*

*

————————————————-

Opleiding tot arbiter bij de vriendenkring in Bergharen

Publicatie op website BV Vriendenkring op 23 april 2023

Zaterdag 22 april was in het Biljarthome van Vriendenkring Bergharen de aftrap van de officiële KNBB Arbiter 1 Opleiding. Niet alleen de aftrap, maar ook het vervolg van deze opleiding vindt plaats in het Biljarthome van Vriendenkring. De 7 kandidaten gaan in de maanden Mei t/m Juli onder leiding van de ervaren oud arbiter Paul Beckers de discipline van arbiter van de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond onder de knie proberen te krijgen. De kandidaten zullen zich thuis vooral moeten voorbereiden in het theoretische deel van de opleiding. Tijdens de les bijeenkomsten zal de theorie in de praktijk geoefend gaan worden. De opleiding wordt afgesloten met een examen, ook weer omvattend een theorie- en praktijkgedeelte.

Wanneer kandidaten slagen voor de opleiding, zullen zij ingezet worden voor diverse PK toernooien binnen het District waarvan ze lid zijn. De arbiter corpsen van de diverse KNBB districten kunnen aanwas van nieuwe arbiters goed gebruiken. Is je interesse gewekt doet dit bericht, kom dan tijdens de lessen gerust eens een kijkje nemen. Je mag ook altijd contact opnemen voor meer informatie. Onderstaand een overzicht van de les datums, examendag en contactgegevens. Het Biljarthome van Vriendenkring Bergharen is tijdens de lessen gewoon toegankelijk. Tijdens de examendag willen de kandidaten zich uiteraard concentreren op het slagen voor de opleiding, houd daar dan rekening mee.

Biljartvereniging Vriendenkring

Coördinator arbiter opleidingen KNBB District Nijmegen

Gert-Jan van de Ven

*

*

*

——————————————————————-

Wilt u ook dat we in de toekomst kampioenschappen kunnen blijven organiseren?

We kunnen niet zonder arbiters, doet u ook mee?

KNBB district Oss is op zoek naar vrijwilligers die het arbiterskorps willen versterken.
Wij willen graag elke districtsfinale kunnen blijven bemensen met gekwalificeerde arbiters. U vindt het toch ook prettig als bij uw partij een gekwalificeerde arbiter aan de tafel staat?
Belangstellenden of voor vragen kunt u zich melden bij arbiterscoördinator Jeannette Habraken, arbitrage@knbb-oss.nl
*
*
*

——————————————————

Al enige jaren wordt in samenwerking met onze buurdistricten arbiterscursussen georganiseerd.

Belangstellenden of voor vragen kunt u zich melden bij arbiterscoördinator Jeannette Habraken, arbitrage@knbb-oss.nl.

Schroom niet, de basiscursus arbiter (arbiter *) is laagdrempelig. Ook over de kosten hoeft u geen zorgen te maken die is voor rekening van het district. Zo’n cursus wordt op zes zaterdagen of
avonden gehouden en wordt afgesloten met een theorie en praktijkexamen.

Mocht je het leuk vinden en heb je enige ervaring opgedaan, dan zijn er ook vervolgopleidingen waarin je kennis van de biljartsport wordt verdiept en verbreed. Zo kun je de uitdaging er inhouden.

Wij willen graag elke districtsfinale kunnen blijven bemensen met gekwalificeerde arbiters.
U vindt het toch ook prettig als bij uw partij een gekwalificeerde arbiter aan de tafel staat?

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...