KNBB KVC zoekt opvolger Piet de Jongh

KNBB Vereniging Carambole zoekt voorzitter en bestuurslid Topsport

KVC-voorzitter Piet de Jongh stopt; vacature bestuurslid Topsport staat nog open

06 april 2023

Tekst uit de meest recente KVC Nieuwsbrief:

Met bijzonder veel spijt moet het bestuur u meedelen, dat onze voorzitter Piet de Jongh om zijn moverende redenen heeft besloten zijn functie neer te leggen. Deze redenen zijn puur van persoonlijke aard, en houden geen verband met de onderlinge samenwerking. Tijdens de voorjaarsvergadering van 17 juni a.s. zal Piet afscheid nemen..

U zult begrijpen dat het een zware opgave is om een juiste opvolger te vinden. Toch willen wij een beroep op een ieder doen om hierin met ons mee te denken. Ken u iemand die hiervoor geschikt is of wilt u zichzelf misschien aanmelden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

En verder zoeken wij nog een bestuurslid KVC, belast met Topsport.

Er is nog steeds een vacature voor de portefeuille Topsport, waarvoor wij hierbij een oproep doen. Onder deze portefeuille vallen de Topteamcompetitie, disciplines grote tafel, Biljartvijfkamp en Biljart Artistiek. De portefeuillehouder Topsport onderhoudt het contact vanuit het bestuur met de commissies van deze disciplines.

Het KVC-bestuur vergadert eens per maand in het bondsbureau te Nieuwegein en overleggen verder via de mail en eventueel via Teams. De voorzitter heeft daarnaast ook een rol in het KNBB-bestuur, als vertegenwoordiger van KVC.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze secretaris Janneke Horneman (e-mail: secretaris@knbb-carambole.nl of telefoon 06-43688800).

Dit vind je misschien ook leuk...