Wat doet de KNBB?

Biljarters en clubs stellen relatief vaak de vraag: wat doet de KNBB eigenlijk voor ons?

31 maart 2023

In deze tekst een overzicht van onze activiteiten – en waarom deze activiteiten zo belangrijk zijn

Leden – van belang voor iedereen!

Lees verder op de website van KNBB Carambole

*

Zorgelijke daling ledenaantal KNBB

Daling van het ledenaantal versnelt: voor het eerst boven de 10% verlies!

Dit ondanks een aantal mooie ontwikkelingen voor biljarten, pool en snooker

31 maart 2023

NIEUWEGEIN – Het ledenaantal van de KNBB vertoont al jaren een tamelijk stabiel patroon, met eigenlijk ieder seizoen wel een lichte daling. Soms net iets zwaarder, soms iets gecamoufleerd door een opleving in een bepaalde categorie of discipline. Maar meestal een lichte daling die vrij voorspelbaar is en ook wel voorstelbaar, gezien het relatief hoge aantal oudere leden.

Mede onder invloed van corona heeft ons ledenaantal afgelopen jaar geen bescheiden daling gekend, maar een ware duikvlucht gemaakt. Er waren begin vorig jaar bijna 5000 opzeggingen, en deze werden later in het jaar met zo’n 1200 aanmeldingen beperkt goedgemaakt, waardoor onder de streep een ledendaling van ruim boven de 10% overbleef.

Een zorgelijke daling!

Dit vind je misschien ook leuk...