Hazelaar arbiters toernooi

HAZELAAR Arbiters Toernooi 3e jaargang op 14, 15 en 16 juli 2023

Bron: Wim Bosman namens HAT

Wederom wordt het jaarlijkse Arbiterstoernooi onder de naam Hazelaar Arbiters Toernooi kort gezegd HAT te Rosmalen georganiseerd bij Marko en Frank in de Hazelaar.
De wedstrijden bestaan uit; Libre, Bandstoten, Driebanden Klein, Kader en Driebanden Groot.
Het is alweer het 3e jaargang van dit zo succesvolle toernooi. En uiteraard zullen we dit geweldige en gezellige toernooi met zeker een serieus uitgangspunt blijven organiseren. Als je vraagt waarom, het is de saamhorigheid van arbiters uit het gehele land wat dit toernooi samenbrengt en op tilt naar dat mooie gezellige toernooi van collegae onder elkaar. Je spreekt elkaar weer eens, al is het altijd een open inschrijving op volgorde van binnenkomst en let op de betaling voor het meedoen en eten moet binnen zijn en die volgorde van deelname wordt aangehouden.
Het is een toernooi waar samenhang hoog in het vaandel staat. Je spreekt elkaar als collega weer eens maar we eten ook allemaal gezamenlijk. Vriendschappen ontstaan er ook in dit toernooi 3 dagen samen er wat van maken en toch een prestatie op tafel neerleggen. Geweldig toch!!

De verschillende disciplines doen er toe 5 verschillende waar zeker serieus wordt gepresteerd.
Ik raad elke arbiter van Nederland die kan om mee te willen doen in de volgende editie nr. 4. Schrijf je in! Op het moment van dit schrijven hebben we 39 deelnemende arbiters we hebben er nog maar 1 nodig en dat is een kaderspeler.

We hopen nog die inschrijving binnen te krijgen maar dan hebben we 40 deelnemers totaal. En Vol is vol immers 5 disciplines met 8 spelers elk.
Maar schroom niet om je op te geven Een reservelijst hebben we ook nodig. Dan ben je op afroep beschikbaar.
Ook hebben wij arbiters nodig die willen tellen bij de wedstrijden. Deze arbiters betalen niets voor het eten gedurende 3 dagen en het drankje wordt ook verzorgd.

De toernooiorganisatie is in handen van de volgende personen en functie
Wim Bosman organisatie
Dominique van Andel wedstrijdleider
Marko en Frank penningmeester en uitbaters van de Hazelaar

Dit vind je misschien ook leuk...