Kampioenschap District Oss Update

Update per 01 dec 2022

De inschrijvingstermijn voor het KDO 2022 is verstreken. Er hebben zich in totaal vijfendertig deelnemers gemeld, waarvan tien in de spelsoort kader en vijfentwintig in de spelsoort libre.

Voor de spelsoorten driebanden klein en bandstoten hebben zich onvoldoende deelnemers opgegeven. Deze beide spelsoorten komen dan ook te vervallen.
Er gaat gespeeld worden in twee kaderpoules en vijf libre poules van elk vijf deelnemers. Iedereen speelt derhalve vier wedstrijden in de poulefase.

Speeldata
Dinsdag 27 en woensdag 28 december worden de poulewedstrijden in de beide spelsoorten gespeeld. Er wordt zowel overdag als in de avonduren gespeeld. Overdag beginnen de wedstrijden om 9.30 uur en ‘s avonds om 18.30 uur. U dient minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.
Op donderdag 29 december worden de achtste finales en de kwartfinales gespeeld en op vrijdag 30 december de halve finales en finales, met aansluitend een heerlijk buffet. Hierbij zijn ook introducees van harte welkom (€10,- p.p.).
U wordt tijdig geïnformeerd over de poulesamenstelling, het aantal te maken caramboles en het dagdeel waarop u moet spelen.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per persoon inclusief het buffet.
U gelieve dit bedrag bij voorkeur over te maken op rekeningnummer
NL36ABNA0115944788 ten name van KDO 2022 onder vermelding van ‘uw volledige naam’. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het bedrag contant te voldoen vóór aanvang van de eerste wedstrijd.

Locatie
Het kampioenschap wordt gespeeld in het SIS Billiards Experience Center
Neringstraat West 1 5401 GB te Uden
mobiel: 06-19418519
Met sportieve groet,
Wim Vissers en Henk Vugts

 

Eerder bericht

————————————————–

UITNODIGING KAMPIOENSCHAP DISTRICT OSS 2022

Na een onderbreking van twee jaar in verband met Corona kunnen we gelukkig weer van start met het Kampioenschap van het District Oss (KDO).
Dit kampioenschap wordt tussen Kerstmis en Nieuwjaar gehouden in het SIS Billiards Experience Center te Uden. Wij zijn verheugd dat gastheer en gastvrouw Carl en Astrid Verhoeven ons in de gelegenheid stellen gebruik te maken van hun schitterende biljartaccommodatie. Wij verwachten weer een mooi toernooi met veel enthousiaste deelnemers.

Deelname
De deelname aan het Kampioenschap District Oss (KDO) staat open voor alle biljarters die lid zijn van een biljartvereniging van de KNBB binnen het District Oss.

Speeldata
Het kampioenschap wordt gespeeld van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december 2022. Er wordt zowel overdag als in de avonduren gespeeld.

U kunt inschrijven voor één van de spelsoorten Libre, Kader, Bandstoten of Driebanden klein.
Daarbij dient u een eerste, tweede of eventueel derde voorkeur aan te geven. Uiteraard streven wij er naar om uw eerste voorkeur te honoreren.
Mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt u ingedeeld bij uw tweede of derde keuze

Archieffoto 2021 © Henry Thijssen

Uitnodiging KDO 2022 (pdf)

Inschrijven KDO 2022 (pdf)

 

Dit vind je misschien ook leuk...