Condoleance Jan van der Heijden

Jan van der Heijden “D’n Bekker” is afgelopen woensdag 2 november vrij onverwacht na een hartstilstand overleden.

1 juni 1944 – 2 november 2022 +

Ruim drie jaar geleden kwam er aan de wijd en zijd bekende biljart café, herberg D’n Bekker een einde. Jan en Annie verlieten Heesch en hebben nog ruim drie jaar mogen genieten van hun “paradijsje” op het Maxend in Nistelrode.

Aanstaande maandagavond 7 november om 19.00 uur is in de Sint Petrus Bandenkerk in Heesch een avondwake. Vanaf 20.00 uur kunt u persoonlijk afscheid nemen van Jan in het naastgelegen mortuarium. De crematiedienst zal in besloten kring plaatsvinden op dinsdag 8 november om 16.00 uur.

Namens het districtsbestuur wensen we Annie, kinderen en kleinkind, veel sterkte toe.

 

Klik voor vergroting

Archieffoto uit 2017

—————————————————————–

Jaco van der Ven

21 november 1966 – 21 juni 2022 +

Jaco van der Ven is op 55 jarige leeftijd veel te vroeg overleden. Hoewel Jaco terdege besefte dan hij de ernstige ziekte niet kon overwinnen is het toch nog snel gegaan.

 

Jaco de altijd goedlachse biljartliefhebber pur sang was zowel in zijn werk als met zijn grote passie biljarten altijd heel gedreven. Als twintiger ontdekte Jaco het biljarten. Al snel had hij de serie americaine in het libre goed onder de knie. Een top prestatie, mogelijk uniek, leverde hij in ’s Hertogenbosch met libre extra klas door een algemeen moyenne van 65,21 te spelen. Enkele jaren later werd de trotse Jaco, Nederlands kampioen Overgangsklasse libre dat in Café zaal ’t Oventje uitbundig werd gevierd.

Inmiddels was het kader ontdekt. Met een echt vrienden team speelde Jaco vele jaren in de landelijke kader competitie. Mooie prestaties tijdens persoonlijke kampioenschappen maar in team verband voelde Jaco zich echt in zijn element.

Hoewel zijn passie altijd bij de klassieke spelsoorten is gebleven, heeft Jaco vele jaren driebanden groot gespeeld bij de Kersenboys in Café zaal ‘t Oventje. Dit was zeer nabij zijn zelf prachtig verbouwde boerderij op de Brand.

Tijdens de Zeelandse en Landerdse kampioenschappen libre en driebanden was Jaco altijd een vertrouwde deelnemer. Beide kampioenschappen wist Jaco ’n keer te winnen (2006 Landerd en 2018 Zeeland). In 2011 nam Jaco deel aan het Kampioenschap van Oss driebanden groot, jawel in ’t Oventje!

Begin mei was Jaco nog een belangstellende toeschouwer op het NK 47/2 in Rosmalen waar een van zijn teamgenoten aan deelnam. Hij vertelde dat hij wel terdege wist in extra tijd te leven maar hoopte het nog een poosje te kunnen rekken. Helaas heeft het niet zo mogen zijn.

Sterkte aan zijn naaste familie, vriendin en zijn vele biljartvrienden.

Namens BC Zeeland en district Oss
Henry Thijssen

————————————————————————–

Marcel Dietz

25 juni 1955   –  . .  januari 2022

De in Rotterdam geboren Marcel Dietz is enkele weken geleden overleden en in stilte begraven.

Marcel was jarenlang lid van BBB in Berghem dat hij gemakkelijk vanaf zijn woning aan de Berghemseweg in Oss kon bereiken. Bij BBB was hij een aantal jaren wedstrijdleider en als zodanig tijdens de Kampioenschappen van Oss libre/kader hulpverlener. Marcel was ook enige jaren districtsarbiter dat hij vanwege zijn zwakke gezondheid op moest geven.

Namens het district wensen we zijn nabestaanden veel sterkte toe.

—————————————————————————–

Cees Broers

Op 31 oktober j.l. is Cees Broers gewaardeerd lid van KOT Ravenstein overleden.

U kunt afscheid nemen van Cees in het mortuarium van de Docfalaan te Oss op zaterdag 6 november van 19.30 tot 20.15 uur. Voor informatie zie bijlage. De crematie wordt gehouden op maandag 8 november om 12.00 uur

—————————————————————————-

Jan van Orsouw

Op 22 juni j.l. is Jan van Orsouw, lid van De Leeuwerik overleden.

U kunt van Jan persoonlijk afscheid nemen, neem dan telefonisch contact op, zie condoleance kaart.

Namens BV De Leeuwerik
Mart Gloudemans

Familie en biljartvrienden veel sterkte toegewenst.

—————————————————————————–

Herman Schuurmans en Piet Bokmans

Recent zijn twee leden van ons biljartvereniging BV ’t Centrum te Berghem overleden.

Herman Schuurmans overleden 22-01-2021 was sinds 13-06-2010 lid van onze vereniging en kwam uit voor het driebandenteam ’t Centrum 7 in de B2.

Piet Bokmans overleden 05-02-2021 was sinds 01-06-2004 lid van onze vereniging en kwam uit voor het libre-team ’t Centrum 4 in de C4.

Zou u zo vriendelijk willen zijn hiervan een melding te maken op de algemene site.

Namens BV ’t Centrum

Anita van Orsouw
Secr. BV ’t Centrum
Berghem

Beide families en biljartvrienden veel sterkte toegewenst.

———————————————————————

Henk van de Veerdonk

Op 4 december overleed biljartliefhebber en lid van VDO Henk van de Veerdonk. De markante ondernemer werd 82 jaar oud.
Reeds vanaf de jaren zestig was Henk een fanatiek biljarter. Op 26 en 27 mei 2018 behaalde Henk met zijn team in Café Dn Brouwer de gewestelijke team titel van de B2. Henk speelde hierin een fantastische partij van 23 caramboles in slechts 21 beurten. Verslag hiervan op facebook

Een uitgebreid artikel staat in het Brabants Dagblad van 9 december 2020.

We wensen zijn familie en vereniging veel sterkte toe.

Eerdere overlijdens berichten

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...