Jan “D’n Bekker” overleden

Jan van der Heijden “D’n Bekker” is afgelopen woensdag 2 november vrij onverwacht na een hartstilstand overleden.

Ruim drie jaar geleden kwam er aan de wijd en zijd bekende biljart café, herberg D’n Bekker een einde. Jan en Annie verlieten Heesch en hebben nog ruim drie jaar mogen genieten van hun “paradijsje” op het Maxend in Nistelrode.

Aanstaande maandagavond 7 november om 19.00 uur is in de Sint Petrus Bandenkerk in Heesch een avondwake. Vanaf 20.00 uur kunt u persoonlijk afscheid nemen van Jan in het naastgelegen mortuarium. De crematiedienst zal in besloten kring plaatsvinden op dinsdag 8 november om 16.00 uur.

Namens het districtsbestuur wensen we Annie, kinderen en kleinkind, veel sterkte toe.

 

Klik voor vergroting

Archieffoto uit 2017

 

Dit vind je misschien ook leuk...