Worldcup Veghel 2022

Stichting Biljart evenementen Nederland, onder leiding van Harry Mathijssen, heeft wederom een prachtig toernooi op de Veghelse Noordkade in een geweldige arena gepresenteerd.

De internationale arbiters van district Oss, Peter Huvenaars en Henry Thijssen en districtsvoorzitter Jeannette Habraken die een tweede leven schijnt te hebben gevonden in het arbitreren, zijn dankbaar dat ze alweer voor de derde keer een uitnodiging mochten ontvangen van sectie driebanden.

Het vaste arbiters team van de sectie driebanden werd voor deze megaklus, aangevuld met Belgische collega’s en internationale arbiters van vereniging carambole.
De meeste arbiters ontmoeten elkaar al vele jaren op (inter) nationale kampioenschappen zodat het een ware reünie werd. In de arena uiterst geconcentreerd en daarbuiten genieten van de gezellige onderonsjes.

Eerdere berichten

————————————–

De echte biljartliefhebbers is het beslist niet ontgaan, binnenkort start de Worldcup in Veghel weer.

Dit biljartspektakel wordt georganiseerd door www.biljartevenementen.nl, en speelt zich van 23 t/m 29 oktober af aan de Noordkade te Veghel.

Foto: Jan Rosmulder de Biljartballen

District Oss heeft aandeel in de vorm van een bijzonder stel arbiters, Jeannette Habraken, Peter Huvenaars en Henry Thijssen geven acte de présence. Dit drietal zijn, mogelijk uniek, ook nog eens lid van dezelfde vereniging BC Zeeland. Alle drie zijn ze naast arbiter ook op diverse vlakken zeer verdienstelijk voor de biljartsport.

Nagenoeg alle wereldsterren zijn aanwezig, het belooft weer een ware belevenis te worden.

U kunt hier ook bij aanwezig zijn, tickets zijn online bestellen Veghel Worldcup

 

Dit vind je misschien ook leuk...