Landsfinale met Germenzeel 2

Germenzeel 2 kwam net tekort om bij de laatste 4 te komen

We behaalden met 3 teams 4 punten maar De Hangijzers hadden 12 partijpunten en Germenzeel 10. Dit team zou overigens 2de worden op dit N.K. Slootermeer had 8 partijpunten. Tegen team Slootermeer  werd de uitslag 2-4 John won zijn partij.
 De Hangijzers werd met 4-2 verslagen en zorgden Piet en Hennie voor de punten. Vriendenkring werd ook met 4-2 verslagen en Piet en John wonnen.
Al met al een heel leuke ervaring om dit een keer mee te maken en na de finale wedstrijden te
hebben gekeken togen we rond 18.00 uur huiswaarts.
Joop was mee als arbiter en Coby als schrijver,  en Ben en Jeannette Smulders waren onze supporters.
Namens Germenzeel ,
Hennie van Vught.
Alle uitslagen en informatie op de website van KNBB Carambole

*

*

*

*

Eerdere berichten

 ———————————————————-

Het aantal deelnemende teams in de meeste klassen zijn verdubbeld!

Bron: KNBB Carambole 29 juni 2022

We konden het in de lente met veel plezier melden: Groen licht voor de Simonis Biljartlakens Landsfinale. Vlak voor de start op donderdag 30 juni kunnen we met trots melden dat er een prachtig programma staat.

Na twee onvolledige seizoenen heeft het huidige seizoen, met wat improvisaties, haar einde genaderd – met na de gewestelijke ronden alleen nog de Landsfinale, hét hoogtepunt van het jaar voor veel biljarters en biljartteams. Zo zijn er een aantal teams die dit jaar hun titel komt verdedigen (zoals het team van de Boerderij die in 2019 met hun enthousiasme bijdroeg aan een ongekend succesvolle editie), en dit zorgt in de laatste weken voor volop positieve en hoopvolle aankondigingen op social media.

Lees verder op de website van KNBB Carambole

Alle uitslagen Gewest midden Nederland 2: https://gewest-mn.knbbcarambole.nl/page/144-landscompetitie-mn2

Germenzeel 2 mag door het behalen van de 2de plaats op het Gewest naar het N-K in Nieuwegein.

      
Door een nipte nederlaag tegen Veluwezoom ging de titel naar West-Peter .
Hennie van Vught ,Piet de Louw John van der Zanden en Peter Weijenhoven versloegen K.O.T.
uit District Den Bosch met 4-2 .Hennie en John wisten te winnen.
Tegen DWS. Central uit Nijmegen werd zelfs met 6-0 gewonnen. Hennie-Piet en Peter zorgden voor de Punten.
In de finale wist alleen Piet te winnen maar de eerste 2 mogen naar het N-K dus gaan wij op vrijdag 8 juli naar Nieuwegein om  de eer van district Oss te vertegenwoordigen.
Gr. Hennie v Vught

Simonis Biljartlakens Landsfinale 2022: uitgebreid programma

Met ingang van de editie 2022 willen we het evenement verder opwaarderen door meer teams de mogelijkheid te geven deel te nemen. Om die reden zal het aantal deelnemende teams in de meeste klassen verdubbelen.

16 mei 2022

We konden het onlangs met veel plezier melden: Groen licht voor de Simonis Biljartlakens Landsfinale. Inmiddels hebben we wat belangrijke aanvullende informatie t.o.v. dit artikel van 17 maart.

Na twee onvolledige seizoenen nadert het huidige seizoen, met wat improvisaties, haar einde met nog enkele competitiewedstrijden in het district gevolgd door de gewestelijke ronden en de Nationale finale.

Uiteraard is een woord van dank aan alle vrijwilligers in de districten en gewesten maar ook aan de spelers van de teams op zijn plaats, omdat we mede door hun inzet en flexibiliteit het seizoen af kunnen ronden zoals het hoort. In 2019 is de Landsfinale in een compleet nieuw jasje gestoken en zijn de speelschema’s aangepast, waardoor het evenement weer volledig van deze tijd is en voor spelers en arbiters naast het biljarten ook de sociale contacten en beleving veel meer aandacht gekregen hebben. Dat hebben we gemerkt in de hoeveelheid complimenten die we daarvoor gekregen hebben.

Lees verder op de website van KNBB Carambole

*

*

*

Eerder bericht

————————————————————–

Na twee jaar zonder kunnen we dit jaar de Simonis Biljartlakens Landsfinale weer organiseren zoals we dat al tientallen jaren gewend waren*. En dat uiteraard in de in 2019 geïntroduceerde nieuwe opzet.

17 maart 2022

Na twee jaar zonder kunnen we dit jaar de Simonis Biljartlakens Landsfinale weer organiseren zoals we dat al tientallen jaren gewend waren*. En dat uiteraard in de in 2019 geïntroduceerde nieuwe opzet.

Omdat de districten nog druk doende zijn met het afronden van de competities en daar meer tijd voor nodig hebben zijn de gewestelijke finales opgeschoven en wordt de tijd tussen de Gewestelijke finales en de Simonis Biljartlakens Landsfinale vrij kort. Op zich voor de organisatie geen probleem maar dat betekent wel dat we met zijn allen de deelnemers tijdig moeten informeren. Gezien alle drukte en de relatief korte voorbereidingstijd zal het aantal side events wel iets beperkt blijven, dus minder dan de zo succesvol vernieuwde Landsfinale 2019.

Bron: KNBB.nl

Dit vind je misschien ook leuk...