Biljarters verleiden tot lidmaatschap

‘Biljarters met producten en diensten verleiden tot lidmaatschap’

Sinds ongeveer een halfjaar is Henk Vegter (70) bondsvoorzitter van de KNBB. De stadsgroninger geeft zichzelf pakweg twee jaar de tijd om meer biljarters aan te laten haken bij de bond. “We moeten laten zien welke voordelen een lidmaatschap biedt, onder meer met tools. Want zo weinig leden, dat kom je in geen enkele andere sport tegen.”

Vegter bezoekt regelmatig sociëteit de Harmonie in Groningen. Daar wordt gebiljart, gebridged. Behalve de keu kan hij ook het kaartspel heel erg waarderen. “Wat me bij het bridgen opvalt: ze zijn allemaal lid van de bridgebond. Bij de biljarters is dat iets meer dan een derde deel. Dat zijn zij die meedoen aan wedstrijden, toernooien.

De rest denkt: wat heb ik eraan?”

Lees verder op de website van De BiljartBallen

Dit vind je misschien ook leuk...