1000 Euro voor je biljartclub?

1000 Euro voor je biljart-, pool- of snookerclub. Vrij te besteden!

Kan jouw biljart-, pool- of snookerclub wel een steuntje in de rug gebruiken? En ga jij graag aan de gang met een aanschaf van lakens, ballen, een duurzaam clubhuis, voldoende en bekwame vrijwilligers of nóg blijere leden, etc.?

Om jouw club op weg te helpen, kun je nu eenmalig 1.000 euro aanvragen. Dit budget is vrij inzetbaar binnen de club.

08 juni 2022

Een geweldige actie! En voor biljart-, pool- en snookerclubs extra belangrijk, omdat velen het mede door corona financieel niet makkelijk hebben, en mogelijk hebben moeten bezuinigen op ballen, vernieuwen van lakens etc.

Artikel NOC*NSF met alle info over de aanvraag:

Directe link naar het aanvraagformulier

Zorg dat je tempo maakt met de aanvraag! Immers, de aanvraagprocedure geldt voor de periode van 8 juni tot en met 10 juli 2022, en dat lijkt nog heel lang. Echter, indien het beschikbare budget eerder dan 10 juli 2022 is uitgeput, zullen geen aanvragen meer in behandeling genomen worden. Snel handelen loont dus.

Actie geldt voor bij de KNBB aangesloten clubs.


Tekst & uitgelichte foto: KNBB
Intro: NOC*NSF
Visual: NOC*NSF

Dit vind je misschien ook leuk...