Simonis Biljartlakens Landsfinale 2022

Simonis Biljartlakens Landsfinale 2022: uitgebreid programma

Met ingang van de editie 2022 willen we het evenement verder opwaarderen door meer teams de mogelijkheid te geven deel te nemen. Om die reden zal het aantal deelnemende teams in de meeste klassen verdubbelen.

16 mei 2022

We konden het onlangs met veel plezier melden: Groen licht voor de Simonis Biljartlakens Landsfinale. Inmiddels hebben we wat belangrijke aanvullende informatie t.o.v. dit artikel van 17 maart.

Na twee onvolledige seizoenen nadert het huidige seizoen, met wat improvisaties, haar einde met nog enkele competitiewedstrijden in het district gevolgd door de gewestelijke ronden en de Nationale finale.

Uiteraard is een woord van dank aan alle vrijwilligers in de districten en gewesten maar ook aan de spelers van de teams op zijn plaats, omdat we mede door hun inzet en flexibiliteit het seizoen af kunnen ronden zoals het hoort. In 2019 is de Landsfinale in een compleet nieuw jasje gestoken en zijn de speelschema’s aangepast, waardoor het evenement weer volledig van deze tijd is en voor spelers en arbiters naast het biljarten ook de sociale contacten en beleving veel meer aandacht gekregen hebben. Dat hebben we gemerkt in de hoeveelheid complimenten die we daarvoor gekregen hebben.

Lees verder op de website van KNBB Carambole

*

*

*

Eerder bericht

————————————————————–

Na twee jaar zonder kunnen we dit jaar de Simonis Biljartlakens Landsfinale weer organiseren zoals we dat al tientallen jaren gewend waren*. En dat uiteraard in de in 2019 geïntroduceerde nieuwe opzet.

17 maart 2022

Na twee jaar zonder kunnen we dit jaar de Simonis Biljartlakens Landsfinale weer organiseren zoals we dat al tientallen jaren gewend waren*. En dat uiteraard in de in 2019 geïntroduceerde nieuwe opzet.

Omdat de districten nog druk doende zijn met het afronden van de competities en daar meer tijd voor nodig hebben zijn de gewestelijke finales opgeschoven en wordt de tijd tussen de Gewestelijke finales en de Simonis Biljartlakens Landsfinale vrij kort. Op zich voor de organisatie geen probleem maar dat betekent wel dat we met zijn allen de deelnemers tijdig moeten informeren. Gezien alle drukte en de relatief korte voorbereidingstijd zal het aantal side events wel iets beperkt blijven, dus minder dan de zo succesvol vernieuwde Landsfinale 2019.

Bron: KNBB.nl

Dit vind je misschien ook leuk...