GW Dames libre

Op 9 en 10 april werd er in Arnhem gestreden om de gewestelijke titel dames libre.

De organisatie was in handen van BV Westpeter en het aanwezige publiek kreeg aantrekkelijke wedstrijden te zien.
Het district Oss werd vertegenwoordigd door Jeannette Habraken en Manuela van Boxtel die beiden spelen bij BC Zeeland.
Bij het ingaan van de laatste speeldag stonden beide dames er nog goed voor. Helaas moest Jeannette zich twee keer gewonnen geven en zag daarmee haar titel aspiratie in rook opgaan.

Manuela kende een matige start. Haar 1e wedstrijd kon zij haar zenuwen moeilijk onder controle krijgen en dat resulteerde in een verliespartij.
Toen de spanning er eenmaal vanaf was, ging zij steeds beter spelen en tot de laatste partij was er zicht op het kampioenschap. De finalepartijen gingen tussen Renate Geluk en Joke van Alebeek en Manuela en Jeannette.

Bij winst van Renate is zij kampioen en bij winst van Manuela moet Renate haar partij verliezen.
Zover komt het niet. Manuela rekent gedecideerd af met Jeannette en op de andere tafel heeft Renate handenvol werk om zich Joke van het lijf te houden.
Toch lukt het haar om de partij in winst om te zetten en dus de titel veilig te stellen.
Een bijzonder geslaagd toernooi met sterke deelneemsters en een kampioen die het op het nationale vlak mag gaan proberen in Den Bosch.

Nieuwsbrief 24 week 15 inclusief uitslagen

*

*

De Uitnodiging

———————————————–

Op zaterdag 9 en zondag 10 april wordt er bij biljartvereniging West-Peter te Arnhem gestreden om de gewestelijke titel dames libre.
Biljartvereniging West-Peter vindt u in Arnhem aan de Westpeterstraat 49.
Het district Oss wordt vertegenwoordigd door districtskampioene Manuela v Boxtel en Jeannette Habraken ( beiden BC Zeeland) die op dat districtskampioenschap 2e werd. De kampioen van deze klasse gaat door naar de nationale finale en die wordt gespeeld van 27 t/m 29 mei bij BC ’t Ivoor te Groenlo.

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...