Gewestelijke finale 2e klas libre update

Twan Janssen en Hennie van Vught hebben deelgenomen aan de gewestelijke finale 2e klas libre. De organisatie was in handen van BV ’t Zwaantje in Rijkevoort.

In Rijkevoort werd gestreden om de gewestelijke titel 2e klas libre. De kampioen in Wijchen werd Gerrit Camps, uitkomend voor Paperclip.
Gerrit moest alle zeilen bijzetten om zich Leo v Erp ( Wapen van Liempde) van het lijf te houden. Beide heren kwamen uit op 10 wedstrijdpunten maar het moyenne van Gerrit was beduidend beter dan het moyenne wat Leo kon overleggen.
Het district Oss werd vertegenwoordigd door districtskampioen Twan Janssen (Jong Geleerd) en Hennie van Vught (Germenzeel).

Beide heren wisten helaas geen podiumplaats te bemachtigen. Twan werd 5e met 7 punten, een moyenne van 4.20 en een hoogste serie van 43. Dit was tevens de hoogste serie van het toernooi. Twan had weliswaar evenveel punten als de nr 4 maar het percentage sloeg uit in het voordeel van John.

Toch heeft Twan een promotie weten te behalen naar de 1e klas. Proficiat!!

Hennie eindigde op de 6e plaats met 6 wedstrijdpunten, een moyenne van 3.24 en een hoogste serie van 27. Gerrit mag zich op gaan maken voor het spelen van de nationale finale. Deze wordt georganiseerd door BDL te Nederweert van 22 t/m 24 april.

Uitslag zie Nieuwsbrief 22 week 13 2022

Uitslag GF 2e kl l Rijckevoort

 

Dit vind je misschien ook leuk...