Petitie ‘Sport van het slot’

Nederlandse sportvertegenwoordigers overhandigen petitie: ‘Erken sport als essentiële dienstverlening, open sportlocaties’.

Tekenen kan nog!

Gezamenlijk initiatief om de sport open te krijgen; KNBB aangesloten bij zowel POS als NOC*NSF

09 januari 2022

NL Actief, Platform Ondernemende Sportaanbieders (POS), NOC*NSF en de Nederlandse sportbonden komen dinsdag 11 januari langs bij het glazen sporthuis op Het Plein in Den Haag. Samen met bekende en minder bekende sporters, politici en experts, wordt die dag aandacht gevraagd voor het maatschappelijke belang van sport. Voor een gezonde en weerbare samenleving moeten we nu juist alles op alles zetten om bewegingsarmoede tegen te gaan. En toch wordt het Nederlanders die aan hun gezondheid willen werken erg moeilijk gemaakt met de sluiting van sportlocaties.

Wilt u ook deze petitie “Sport en bewegen is een essentiële dienstverlening” ondersteunen? Teken dan hier.

Lees verder op de website van de KNBB

Dit vind je misschien ook leuk...