We blijven positief !

Van het bestuur

Het bestuur had gehoopt u een mededeling te kunnen doen dat we vanaf 1 januari weer konden spelen, echter de nieuwe (verlengde) maatregelen op de persconferentie van 14 december zetten vooralsnog een streep door het maken van een nieuwe planning. Tot aan 14 januari blijven de huidige maatregelen van kracht, dientengevolge dus ook het niet kunnen spelen van Landscompetitie en Persoonlijke Kampioenschappen.

Begin januari zullen we weten of en wanneer openingstijden weer verruimd worden zodat we veilig en gebruik makend van alle locaties het seizoen kunnen hervatten.
Want daar gaan we nog steeds van uit, en dat we niet in éénzelfde situatie als het seizoen 2020-2021 terecht komen.

Het bestuur heeft ook veel vragen binnen gekregen over het waarom van het stoppen van de competitie, terwijl andere districten wedstrijden wel hebben laten doorgaan.
De KNBB heeft in eerste instantie (12 november) wedstrijden stil gelegd a.g.v. de maatregelen, echter hield een slag om de arm indien wedstrijden naar overdag verplaatst konden worden. Tijdens de persconferentie van 29 november is door de KNBB bepaald dat alle wedstrijden tot 19 december werden stilgezet. Niet alleen vanwege het aantal stijgende besmettingen (ook bij spelers) maar ook door sluitingen van diverse speellocaties.

Dat er toch districten de regels op hun eigen manier interpreteerden is hun verantwoording. District Oss heeft de gezondheid en veiligheid op de eerste plaats gezet.
Zoals begonnen in dit bericht blijven wij hoopvol op een hervatting en mogelijke uitloop van dit seizoen en ons rest alleen u en de uwen fijne feestdagen en een gezond 2022 toe te wensen.

Zodra er meer bekend wordt zullen wij u z.s.m. informeren
Namens het bestuur,
Rob van ‘t Hul

Dit vind je misschien ook leuk...