John van Lankveld in het zonnetje

Vrijwilliger John van Lankveld op de worldcup in Veghel

Van 7 t/m 13 november werd nog net voor de avond lockdown (17.00 uur op 13 november) de lang uitgestelde worldcup in Veghel aan de Noordkade, door stichting BEN met Harry Matthijssen en Ad Smout georganiseerd. Kampioen werd de Spanjaard Dani Sánchez die in de vervroegde finale de Koreaan Jung Han Heo versloeg.

Multi inzetbare vrijwilliger John van Lankveld uit Volkel en lid van Jong Geleerd in het zonnetje. Vele dagen, niet alleen tijdens het toernooi, maar ook vooraf en na afloop was John altijd gemotiveerd en vriendelijk, beschikbaar voor de organisatie.

Een prijzenswaardige prestatie in de schaduw van de spelers.

Vermeldenswaardig is dat van ons district een drietal arbiters acte de présence gaven. Hierover in een latere nieuwsbrief meer.

Klik op foto voor vergroting

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...