Nieuws van het bondsbureau

Informatie over overgang Ledenadministratie

14 december 2021

In dit bericht informatie voor besturen van districten en secretarissen van verenigingen over de overgang van de ledenadministratie van Renflex (huidig) naar AllUnited Unify (per medio januari 2022).

Zoals eerder gecommuniceerd richting districten, gaat deze Ledenadministratie/dit CRM-systeem draaien op Unify. Zou u zich alvast willen inlezen over wat Unify precies is en welke voordelen dit biedt voor districten en verenigingen, dit ziet u hier. Op deze pagina en de toekomstige subpagina’s verschijnen vanaf de eerste of tweede week van januari 2022 (vanaf met moment dat inloggen in het nieuwe systeem voor u mogelijk is) uitgebreide handleidingen voor Unify, instructievideo’s voor inloggen, ledenlijsten en mutaties, en allerhande informatie om u stap voor stap mee te nemen in het nieuwe systeem.

Lees verder op de website van KNBB Carambole

 

Dit vind je misschien ook leuk...