Oud Grave 50 jarig jubileum

Zaterdag 8 November heeft voorzitter Jeannette Habraken van District Oss uit naam van de KNBB, een oorkonde uitgereikt aan Biljart vereniging Oud Grave en hen gefeliciteerd met hun 50 jarig jubileum.

Voorzitter Stefan Hoen en secretaris Harrie van Bommel hebben deze oorkonde in ontvangst genomen. Uitbater van Oud Grave Ed Linnenbank werd bedankt voor zijn gastvrijheid aan de club. Hij is van mening dat in een café een biljart behoort te staan.

Na een korte geschiedenis over de oprichting en de voorzitters van voorbij gegane jaren, werden er enkele leden gehuldigd. Stefan Hoen voor zijn 25 jarig lidmaatschap en 12 ½ jaar voorzitter. Harrie van Bommel voor zijn 12 1/2 jaar bestuurslid. Het mooiste jubileum werd beloond met een oorkonde en het erelidmaatschap. Jan Verharen is sedert de oprichting en dus 50 jaar lid. Jan is nog steeds actief speler in competitie en persoonlijke kampioenschappen van het district.

Tot slot bedankt voorzitter Habraken de vereniging voor hun hartelijke ontvangst en hoopt dat biljartclub Oud Grave nog lang lid zal blijven van de KNBB.

Voorzitter KNBB District Oss

Jeannette Habraken

Dit vind je misschien ook leuk...