Zin om in een team te biljarten?

Schrijf je in voor een nieuw seizoen met een leuk team via www.teamcompetitie.nl/carambole/

Helaas functioneert de link naar KNBB Oss niet. Indien u interesse heeft, kunt u het bestuur van district Oss mailen: secretaris@knbb-oss.nl

Incl. alle informatie over de vraag: Hoe kunnen wij met een team meedoen? Ook voor nieuwe spelers!

Bron: KNBB Carambole 01 juli 2021

Word lid van een vereniging
Heb je interesse om in wedstrijdverband te gaan carambole-biljarten (libre of vrij spel, bandstoten of driebanden op districtsniveau), en om deel te nemen aan de teamcompetities of persoonlijke kampioenschappen (PK’s)? Dan geldt de regel: je dient lid te zijn van een vereniging die aangesloten is bij de KNBB sectie Carambole. De vereniging kan jou dan alle benodigde informatie geven, zoals welke wedstrijdvormen en (team)competities mogelijk zijn, wat er bij komt kijken als je wilt deelnemen enz. Kijk hier voor een overzicht van alle bij de districten aangesloten verenigingen.
Neem contact op met de secretaris
De secretaris van de vereniging dient je vervolgens aan te melden als lid van de KNBB. Neem dus voor een lidmaatschap contact op met de secretaris van je biljartvereniging. Je kunt overigens ook lid worden van een biljartvereniging zonder teamcompetities of PK’s te spelen, en bijvoorbeeld alleen af en toe te spelen op clubavonden of om sfeer te proeven.

Check het district waaronder jouw vereniging valt
Jouw vereniging is onderdeel van een district. (Vandaar ook de term ‘districtskampioenschappen’.) Alle informatie over districten, 33 in totaal, vind je hier.
Ga direct naar een speellokaal of vereniging: lees verder . . . . .

Dit vind je misschien ook leuk...