KNBB: Samen zijn we sterk

Samen zijn we sterk: meld uw niet-competitie spelende leden aan!

KVC geeft welkomstkorting van 50% op toch al lage contributie van slechts €5; korting geldt voor eerste lidmaatschapsjaar. Aanmelding leden kan via Ledenadministratie KNBB: la@knbb.nl

Actie is verlengd met een jaar: t/m 1 mei 2022

In augustus 2020 schreven we onderstaand artikel, met als doel dat verenigingen hun niet-compettiespelende leden zouden aanmelden.

Het resultaat was veel beter dan verwacht! Al op 1 november 2020 konden we dit prachtige artikel schrijven over de toegenomen solidariteit onder verenigingen in lastige tijden. Met als mooi nieuws: Prominente en vernieuwende verenigingen als Horna uit Hoorn, BV Acquit uit Woerden, ’t Ivoor uit Boxtel en Buurt- en Biljartcentrum Castricum hadden het voortouw genomen, en al hun niet-competitiespelende leden aangemeld als lid van de KNBB. Dit mede door een kortingsactie vanuit KVC, waardoor aanmelding van deze leden niet €5 kost maar slechts €2.50 – een actie die door KVC inmiddels met een jaar is verlengd tot 1 mei 2022.

De reden was simpel: Per lid ontvangt de KNBB een subsidie van NOC*NSF die volledig kan worden aangewend voor alle zaken waar alle clubs en leden van profiteren: promotie van het biljarten, marketing, inspanningen voor biljarten in de media/op tv, inspanningen voor behartigen belangen van clubs richting politiek en beleid, hulp bij problemen van clubs richting gemeenten, en beschikbaar zijn voor alle vormen van individueel ledencontact, bijvoorbeeld telefonisch of per mail, en nog veel meer. Allemaal zaken die door deze clubs waren gezien in deze lastige coronatijd, waarin zij uit directe ervaring hadden ervaren de meerwaarde en invloed van de KNBB op andere zaken dan alleen competities.

Lees verder op de website van KNBB Carambole

Dit vind je misschien ook leuk...