Een trotse voorzitter zwaait af

“Recent werd ik geconfronteerd met een, zeg maar, serieuze gezondheidswaarschuwing. Dan ga je nog een keer extra nadenken en afwegen wat het zwaarst telt. Met die gezondheid komt het wel weer goed, maar met het gebrek aan tijd doe ik de Bond tekort. Vandaar mijn keuze”

Bron: KNBB 09 juni 2021

Precies viereneenhalf jaar geleden plaatsten wij op onze website dit artikel over het eerste half jaar van de nieuwe KNBB-voorzitter Garmt Kolhorn. Destijds een nieuw gezicht, want: iemand die tot dan toe nog geen actieve functie binnen het biljarten had bekleed.

Onder het vijfjarig voorzitterschap van Kolhorn wist de KNBB aardig wat successen te boeken: imagoverbetering, meer aandacht in pers, succesvolle projecten, nieuwe events. Allemaal zaken waar de voorzitter een belangrijke, deels coördinerende en representatieve, functie in had – en waar de KNBB de vruchten van heeft geplukt.

Maar aan deze periode komt een einde: Garmt Kolhorn zal op de Bondsraad van 26 juni officieel zijn functie neerleggen.

De KNBB toog naar Hilversum en vroeg Kolhorn naar de redenen van zijn afscheid. Wat volgde was deze uitgebreide terugblik op een aantal bijzondere jaren.

Lees het interview met Garmt Kolhorn

Dit vind je misschien ook leuk...