Voor biljart promo film figuranten gezocht

Figuranten gezocht
Op deze prachtige plek, OZEBI in Utrecht, gaan wij woensdag 2 juni tussen 11 en 14 uur een mooie promofilm opnemen voor het nieuwe biljart-, pool- en snookerseizoen en omdat zalen weer open gaan. Gaat dus om leuke sfeerbeelden en gezelligheid, en nadrukkelijk NIET om sport of serieus.
Wil jij hierin figureren? Ofwel: met plezier een balletje stoten met een paar anderen aan de snooker-, pool- of biljarttafels, en misschien jezelf dan terugzien in deze promovideo. Mail dan info@knbb.nl o.v.v. “Promovideo”. Als je met een groepje van 2, 3 of 4 komt, des te beter – dan is de sfeer aan tafel al vanzelf natuurlijk en leuk.
In principe alle leeftijdscategorieën mogelijk, al willen we zeker een aantal jonge/frisse gezichten, sowieso een aantal dames/meiden, en meerdere culturele achtergronden is een pre.
Delen? Graag!

Dit vind je misschien ook leuk...