Biljarters missen hun sport

Een video van biljarters

Sporten is bewezen effectief, leidt tot minder eenzaamheid, zorgt voor beweging en draagt bij aan het verbeteren van de (geestelijke) gezondheid. Vanuit dit perspectief, en vooral ook omdat ze hun geliefde spel/sport zo missen, laten biljart-, pool- of snookerspelers van zich horen.

08 april 2021

Maar liefst 31 binnensportbonden en belangenorganisaties, waaronder de KNBB, hebben onlangs gezamenlijk een brief gestuurd naar minister-president Rutte, minister De Jonge, minister Van Ark en de Tweede Kamer om meer perspectief te vragen voor de zes miljoen sporters die zij vertegenwoordigen. Deze zes miljoen binnensporters, de helft van sportend Nederland, staan door de coronamaatregelen buitenspel. In bovenstaande video laten biljarters Sabine Bakker, Stefan Lenting, Hugo van Houten en Sebas Lenting horen waarom weer kunnen biljarten, poolen of snookeren voor hen zo belangrijk is.

Lees verder op de website van KNBB Carambole

Dit vind je misschien ook leuk...