De Haard opvolger van d’n Iemhof

Uniek inkijkje in het nieuwe wijkcentrum ‘De Haard’ in de Ruwaard: ‘We hopen dat we snel open kunnen’

Het nieuwe wijkcentrum ‘De Haard’ in de Ruwaard zou begin april officieel worden geopend, maar dat gaat vanwege de werkzaamheden die er nog plaatsvinden niet lukken. Wel wil de organisatie alvast een inkijkje geven in het nieuwe wijkcentrum – ook wel wijkhuis – aan de Sterrebos.

Zie youtube presentatie

Het wijkcentrum wordt de opvolger van D’n Iemhof. Dat pand was verouderd en er was behoefte aan een nieuw, modern onderkomen. De bouw van het nieuwe wijkcentrum is in maart vorig jaar gestart en er wordt dagelijks nog druk geklust in het nieuwe wijkhuis. Buurtbewoners hebben enkele dagen meegeholpen met het opknappen van oude meubels en het inrichten van enkele ruimtes. Er komen verschillende ruimtes waar buurtbewoners kunnen deelnemen aan activiteiten als biljarten, klussen, schrijven en spelletjes spelen.

Lees verder op de website van DTV nieuws

Dit vind je misschien ook leuk...