Bericht van uw voorzitter

Naar aanleiding van de nieuwsbrief en bericht op facebook van KNBB Carambole de volgende mededeling:

Leden van district Oss,

T.a.v. het plan om een biljartevenement in juni te organiseren voor alle leden zal het district Oss hieraan niet deelnemen.
Omdat namelijk slechts 1 deelnemer (+ reserve) geselecteerd mag worden, zou de meest eerlijke manier zijn om vooraf door het district voorrondes/voorwedstrijden te spelen. De mogelijkheden (lokaliteiten) en organisatie (beschikbaarheid data) hiervoor zijn vooralsnog niet mogelijk.
Daarnaast telt het district ca 400 leden. De hoeveelheid wedstrijden die dan gespeeld zouden moeten worden om een eerlijke afvaardiging te sturen zonder dat er scheve gezichten ontstaan heeft ons doen besluiten hieraan niet deel te nemen.

Met vriendelijke groet,
Jeannette Habraken

Dit vind je misschien ook leuk...