Nieuwsbrief KNBB Carambole

Nieuwsbrief KNBB Carambole Januari 2021

Het bestuur van KVC wenst u allen een voorspoedig, gelukkig en gezond nieuwjaar!

TERUGBLIK OM VOORUIT TE KIJKEN . . . .

Zoals velen van u nog wel zullen weten, schreef ik jarenlang maandelijkse stukjes voor BiljartTotaal, ons onvolprezen lijfblad. In het decembernummer keek ik dan terug op het nagenoeg voorbije jaar en vooruit naar het nieuwe jaar. Nu, terwijl ik probeer om wat leeswaardige tekst te bedenken, kan ik de verleiding niet weerstaan om de oude veelgebruikte aanhef weer af te stoffen. Want dit is weer dat moment. Ik kijk terug op een jaar waarin we eerst dachten dat China heel ver van ons bed was. Maar dat niet bleek te zijn. Een jaar, waarin we in mei dachten dat september nog flink ver weg was. Maar dat ook niet bleek te zijn.

Als we van het voorbije jaar iets geleerd hebben, is het . . . . Lees verder . . . . .

Dit vind je misschien ook leuk...