KVO libre / kader 2013

Het plan was hier elk jaar een traditie van te maken. Helaas is corona de spelbreker. Een groot aantal biljarters, arbiters en belangstellenden zullen, dit prachtige evenement dit jaar in deze vakantie periode, zeker missen. Het districtsbestuur had de beste bedoelingen en mooie plannen gemaakt, helaas.

Hieronder het verslag inclusief de foto’ van het eerste kampioenschap van Oss libre/kader nieuwe stijl in 2013.

—————————————

KVO Libre Kader 27 tm 29 december 2013 in Berghem.

Tonnie van de Wetering heeft het nieuwe kampioenschap van Oss Libre Kader op indrukwekkende wijze gewonnen. Hij won achtereenvolgens van Jan Wingens in de kwartfinale en van Jo van Dijk in de halve finale. Guus Reijs, de andere finalist, klopte Mario van de Sande in de kwartfinale en Theo Kuipers in de halve finale maar was niet opgewassen tegen Tonnie. De acht kwart finalisten mochten uit handen van een tevreden voorzitter Rémi Jansen een fruitmand in ontvangst nemen en de eerste drie, een blijvende herinnering. Tonnie mocht tevens de wisseltrofee in ontvangst nemen. Initiatiefnemer en wedstrijdleider, van het Kampioenschap van Oss nieuwe stijl, Henry Thijssen was zeer content met het verloop en het enthousiasme van de deelnemers. De wisseltrofee duidt erop dat het toernooi komend seizoen zeker een vervolg gaat krijgen. Alle spelers waren zeer lovend over de organisatie en dat lieten ze blijken door nagenoeg voltallig op de slotdag, al waren ze uitgeschakeld, aanwezig te zijn.

De fotoreportage uit 2013

Dit vind je misschien ook leuk...