Corona update 14 december Carambole

Binnensportlocaties worden gesloten, uitgezonderd van sluiting zijn locaties voor topsporters, voetballers van Eredivisie en Eerste Divisie en voor topcompetitie

14 december 2020

Helaas stijgt het aantal coronabesmettingen de afgelopen weken zodanig dat de druk op de zorg teveel toeneemt. Het kabinet heeft daarom vandaag besloten tot vergaande aanvullende maatregelen.

De maatregelen:

Deze maatregelen gelden vanaf 15 december 2020 om 00:00 uur en zullen in ieder geval gelden tot en met dinsdag 19 januari 2021. Op 12 januari volgt weer een persconferentie.

In Nederland geldt het dringende advies zoveel mogelijk thuis te blijven en te werken, en niet naar het buitenland te reizen.
Binnensportlocaties worden gesloten.

Lees verder . . . . . .

 —————————————————

Update 9 december 2020

Beste biljartvrienden;
In een extra belegde bestuursvergadering op dinsdag 8 december, direct na de Persconferentie van de Regering is het volgende besloten;
Gelet op de slechte besmetting cijfers heeft de regering besloten dat de huidige corona regels, mits er geen verslechtering optreed, tot half januari 2021 niet wijzigen!

Het bestuur heeft daarop besloten om;
DE PK’S ALSMEDE DE COMPETITIE VAN HET DAGBILJARTEN VAN DE CRBB DISTRICT DE DUINSTREEK VAN HET SEIZOEN 2020-2021 (DIE UITGESTELD WAREN TOT 1-1-2021) BIJ DEZE IN HET GEHEEL AF TE BLAZEN.

Het doet natuurlijk pijn in het hart maar onze gezondheid gaat ons boven alles. Wij betreuren het voor diegenen die het liefst door hadden willen spelen maar rekenen op jullie respect naar het bestuur en de leden die het met ons eens zijn.
Wij wensen iedereen een goede kerst en jaarwisseling toe en denk erom; houd U aan de regels dan zien wij U medio 2021 gezond tegemoet!

Lees verder op de website van KNBB Carambole

——————————————————————

Besluiten competities en wedstrijden per sectie; update 5 november

Overzicht genomen besluiten over de competities & wedstrijden door Sectie Driebanden, Sectie Pool, Sectie Snooker en KNBB Vereniging Carambole (KVC) n.a.v. verscherpte coronamaatregelen dinsdag 3 november

Onderstaand het overzicht van besluiten over competities & wedstrijden  zoals gemaakt door de secties n.a.v. coronamaatregelen door de overheid. De meest recente besluiten van iedere sectie staan bovenaan. Eerdere besluiten blijven staan op de pagina, ook als deze niet meer van toepassing zouden zijn door later genomen besluiten.

KNBB Vereniging Carambole (KVC)

5 november 2020

Naar aanleiding van de landelijke persconferentie van afgelopen dinsdag, vragen wij uw aandacht voor het volgende.

Besluit

Het bestuur ziet zich helaas genoodzaakt om alle evenementen en wedstrijden tot 1 januari a.s. af te gelasten.

Informatie over de voor 28 november geplande ALV volgt.


 

De op 13 oktober aangekondigde maatregelen van de overheid betekenen dat alle wedstrijden (individueel en in teamverband) van alle secties worden opgeschort tot tenminste 27 oktober.

In de persconferentie van 13 oktober zijn door Premier Rutte en Minister de Jonge nieuwe maatregelen aangekondigd.

De landelijke maatregelen gelden vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur. In de weken tot 27 oktober beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Alle eet- en drinkgelegenheden sluiten de deuren.

Sporten is alleen nog beperkt mogelijk: Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.

Vanaf het begin van de Corona-crisis heeft de KNBB aangegeven de maatregelen van de overheid op te volgen.

De nu aangekondigde maatregelen betekenen dat alle wedstrijden (individueel en in teamverband) van alle secties worden opgeschort tot tenminste 27 oktober.

Zie verder website KNBB Carambole

Dit vind je misschien ook leuk...