De Mulder in Megen te koop

Johnny van de Camp zoekt nieuwe eigenaar voor De Mulder in Megen

MEGEN – Herberg en cafetaria De Mulder in Megen staat te koop. Johnny van de Camp hoopt na twintig jaar een nieuwe eigenaar te vinden die de horeca in het markante pand wil voortzetten.

Bron: Brabants Dagblad Roy van der Lee 27-11-20

,,We hebben hier een hele mooie tijd gehad”, zegt Van de Camp. ,,Maar inmiddels ben ik 64 jaar oud. Binnen enkele jaren zullen we er mee moeten stoppen. En omdat de ervaring van collega’s leert dat je een horecapand niet altijd 1, 2, 3 verkoopt, kan je maar beter op tijd beginnen. Baat het niet dan schaadt het niet.”

Via horecamakelaar Hormax wordt de locatie sinds kort aangeboden voor 440.000 euro. Voor dat geld krijg je een woning, cafetaria, zaal én herberg in het hart van het stadje. Op de site wordt De Mulder aangeprezen als een instapklaar pand dat helemaal aan de huidige eisen is aangepast. En waar bezoekers terecht kunnen voor een borrel, een feestje, om te biljarten, te darten of gewoon lekker iets eten.

,,We hebben al meerdere bezichtigingen gehad”, zegt Van de Camp. ,,Dus dat valt helemaal niet tegen. Het mooiste voor Megen en de verenigingen is natuurlijk als er horeca in blijft zitten. Dat zou ik zelf ook het mooist vinden.”

Dit vind je misschien ook leuk...