SIS Billiards Experience Center

“Mooie series en strakke trainingspartijen, ondanks aangescherpte coronaregels”.

De afgelopen weken was het gezellig en goed toeven in het SIS Billiards Experience Center te Uden. Ondanks de aangescherpte corona maatregelen, hebben vele biljartliefhebbers toch de weg naar het Uden gevonden. Enigszins om lekker te biljarten en anderzijds geïnteresseerd om de nieuwe locatie eens te bezichtingen. Niet alleen uit de omgeving van Uden, maar ook ver buiten de grenzen van Uden zijn biljart liefhebbers aangenaam verrast en enthousiast over de opzet en de mogelijkheden van het biljartcentrum.

En ondanks dat het biljarten voor velen op een laag pitje staat worden zo nu en dan toch mooie trainingspartijen gespeeld. Spelers uit de C1 klasse die trainen op een Simones 300 laken halen soms het onderste uit de kan. Gisteren werd er nog een 124 geproduceerd in een beurt. En ook bij het driebanden zien we mooie ontwikkelingen. Erwin Kivits, die al menigmaal is komen trainen, speelde vorige week nog een trainingspartij tegen Martien van der Spoel en maakte de 40 carambols in 15 beurten.
Maar ook Jean van Erp haalde gisteren verwoestend uit om de 40 caramboles in maar 14 beurten te maken.

Maar ook spelers uit de tweede en vierde divisie spelen prachtige trainingspartijen op de prachtige matchtafels van Eureka Billiards. En iedereen is het eens dat SIS Billiards Experience Center een grote aanwinst is en zijn tijd ver vooruit loopt.
De openingstijden zijn verder verruimt en er kan vanaf deze week al om 13.00 al gebiljart worden. Ook in het weekend zijn we geopend. Het belangrijkste is dat u van tevoren reserveert om teleurstellingen te voorkomen.
U kunt een mailtje sturen naar info@sisbilliardscenter.com of u stuurt een WhatsApp naar 06-46708794. Vermeldt in u bericht tijd van aanvang en op welk biljart u wilt spelen.

U krijgt van ons zo snel mogelijk een bevestiging van u reservering. Indien er teams zijn die willen trainen laat dat dan ook weten. Wij kijken naar de mogelijkheden en of het past binnen de coronaregels.

Houd er rekening mee dat de horeca nog steeds gesloten is.

Dat we open kunnen blijven en dat het goed gaat in het centrum komt mede door ieders eigen verantwoordelijkheid en de handhaving van de regels van het biljartcentrum.
En daarvoor bedanken wij U als biljarterliefhebber. U maakt het mogelijk dat we in deze lastige tijd, toch nog heerlijk kunnen ontspannen met een partijtje biljarten.

Bron: https://www.facebook.com/SIS-Billiards-Experience-Center-114570997053618

Dit vind je misschien ook leuk...