Corona update 5 november Carambole

Besluiten competities en wedstrijden per sectie; update 5 november

Overzicht genomen besluiten over de competities & wedstrijden door Sectie Driebanden, Sectie Pool, Sectie Snooker en KNBB Vereniging Carambole (KVC) n.a.v. verscherpte coronamaatregelen dinsdag 3 november

Onderstaand het overzicht van besluiten over competities & wedstrijden  zoals gemaakt door de secties n.a.v. coronamaatregelen door de overheid. De meest recente besluiten van iedere sectie staan bovenaan. Eerdere besluiten blijven staan op de pagina, ook als deze niet meer van toepassing zouden zijn door later genomen besluiten.

KNBB Vereniging Carambole (KVC)

5 november 2020

Naar aanleiding van de landelijke persconferentie van afgelopen dinsdag, vragen wij uw aandacht voor het volgende.

Besluit

Het bestuur ziet zich helaas genoodzaakt om alle evenementen en wedstrijden tot 1 januari a.s. af te gelasten.

Informatie over de voor 28 november geplande ALV volgt.


 

De op 13 oktober aangekondigde maatregelen van de overheid betekenen dat alle wedstrijden (individueel en in teamverband) van alle secties worden opgeschort tot tenminste 27 oktober.

In de persconferentie van 13 oktober zijn door Premier Rutte en Minister de Jonge nieuwe maatregelen aangekondigd.

De landelijke maatregelen gelden vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur. In de weken tot 27 oktober beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Alle eet- en drinkgelegenheden sluiten de deuren.

Sporten is alleen nog beperkt mogelijk: Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.

Vanaf het begin van de Corona-crisis heeft de KNBB aangegeven de maatregelen van de overheid op te volgen.

De nu aangekondigde maatregelen betekenen dat alle wedstrijden (individueel en in teamverband) van alle secties worden opgeschort tot tenminste 27 oktober.

Zie verder website KNBB Carambole

Dit vind je misschien ook leuk...