Bestuursbesluit 15 oktober

Vanwege de afgekondigde maatregelen door de overheid op 13 oktober en het besluit van de KNBB om alle competities tot tenminste 10 november stil te leggen heeft het bestuur afgelopen woensdag in een extra vergadering het volgende besloten.

  1. De zogenaamde 1e helft van de landscompetitie voor teams komt te vervallen. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen wordt deze zo mogelijk hervat zodat de 2e helft alsnog gespeeld kan worden.
  2. De Persoonlijke Kampioenschappen komen voor het seizoen 2020-2021 te vervallen.
  3. Het Kampioenschap van Oss komt eveneens te vervallen

Wij begrijpen dat deze maatregelen drastisch zijn, en ook het bestuur zou niets liever willen dat het (biljart)balletje weer kan rollen, maar wij zijn van mening dat gezond verstand en verantwoordelijkheid moeten prevaleren boven het kunnen uitoefenen van een sport.

Op het moment van publicatie op de site is er ook een brief gestuurd naar de verenigingen waarin tekst en uitleg wordt gegeven over het besluit en welke acties verder nog ondernomen worden.

Denk hierbij aan het aanvragen van een korting voor de bijdrage aan de KNBB en het district voor het nieuwe seizoen, en wat te doen met gelden voor de reeds ingeschreven deelnemers aan de PK’s.

Namens het bestuur,
De voorzitter,
Jeannette Habraken

Dit vind je misschien ook leuk...