Besluiten KNBB Carambole

Besluiten KNBB Carambole (KVC)

Betreft competitiewedstrijden en PK’s, n.a.v. de nieuwe overheidsvoorschriften met betrekking tot corona.

N.a.v. de nieuwe overheidsvoorschriften met betrekking tot corona

30 september 2020

Ons bereikten veel berichten van districten die reeds de nodige maatregelen hebben getroffen naar aanleiding van de nieuwe overheidsvoorschriften met betrekking tot corona. Wij danken iedereen die hierin hun beste beentje voorzetten om de wedstrijden zoveel mogelijk te blijven organiseren. Petje af voor alle vrijwilligers die zich onvermoeid creatief blijven inzetten!

Het KVC-bestuur heeft nu de volgende besluiten genomen:

  1. Competitiewedstrijden: voor de nationale competities van KVC (Topteams ere- en eerste divisie etc.) geldt dat deze t/m 25 oktober worden opgeschort.
    Verder adviseren wij dringend om de districtscompetities stil te leggen t/m 25 oktober, tenzij anders mogelijk is binnen het district en in overleg met de teams. Bij het wel door laten spelen van de competitie worden andere competitievormen (zoals het spelen met afwijkende partijlengtes) niet toegestaan.
  2. Persoonlijke kampioenschappen: op gewestelijk en nationaal niveau worden alle wedstrijden t/m 25 oktober afgelast. Geplande wedstrijden kunnen heringedeeld worden nadat verdere overheidsmaatregelen bekend zijn (20 oktober).

Wij gaan ervan uit met deze besluiten de nodige duidelijkheid te hebben gegeven. Na 20 oktober (de volgende landelijke persconferentie) beraden wij ons opnieuw en hopen dan met betere berichten te kunnen komen.

Verdere informatie, zie de website van KNBB Carambole

Dit vind je misschien ook leuk...