Bestuursinformatie: Organiseren van PK Finales

Alhoewel ook het bestuur begrijpt dat het vreemde tijden zijn met veel onduidelijkheden, is zowel de KNBB als het district eraan gelegen om de competitie weer per 1 september te laten starten. Dat geldt voor zowel de Landscompetitie als de Persoonlijke Kampioenschappen.
Tot nu toe hebben zich echter slechts 2 verenigingen aangemeld voor het organiseren van finales.

Zonder locaties kunnen de PK’s echter niet doorgaan, dus een oproep aan de verenigingen om zich aan te melden bij de wedstrijdleider PK (wedstrijdleider@knbb-oss.nl).

De KNBB is bezig om in overleg met NOC/NSF voor elkaar te krijgen dat per 1 september voor het biljarten de 1,5 meter regel (net als bij overige sporten) ongedaan wordt gemaakt. Wij houden u hiervan uiteraard op de hoogte

Mocht u problemen hebben met de openstelling van uw lokaliteit, meld dit dan ook bijtijds bij het bestuur.

Dit vind je misschien ook leuk...