Jan Dunk, Piet Tilders en Frans Wijnakker 25 jaar arbiter

Jan Dunk, Piet Tilders en Frans Wijnakker 25 jaar arbiter!

Vijf en twintig jaar geleden slaagden Jan Dunk, Piet Tilders en Frans Wijnakker voor de cursus districtsarbiter. Enkele jaren later behaalden ze onder leiding van docent Mart van der Heijden ook de gewestelijke batch. Het examen werd destijds afgenomen door de internationale arbiter Harrie Loeffen.

 

Deze verdienstelijke biljartvrijwilligers hebben, hetgeen nagenoeg elk lid van district Oss wel weet, zich jarenlang ingezet voor hun collega biljarters.

Piet was van 2007 tot en met 2009 wedstrijdleider PK en stapte in 2009, tot en met 2015, over als competitieleider voor de teams. Jan volgde hem dit jaar op.
Nog steeds is Jan diegene die ervoor zorgt dat de biljarters van district Oss, elke week in competitie verband kunnen spelen.
Jan was van 2013 tot eind 2018 een deskundig bestuurslid.
Piet biedt zijn diensten graag aan als technische man op de computer en wedstrijdleiding van onder andere kampioenschappen van Oss en het van Hinthum toernooi.

Jarenlang ondersteunde Piet collega’s bij de PK’s of het uitwerken van het rooster voor de team-competitie.

Frans Wijnakker is samen met zijn Irene, de kleine grote man achter het gezelligste toernooi van district Oss en omgeving. Al vele jaren wordt het “van Hinthum” toernooi voor aanvang van het nieuwe seizoen georganiseerd. Ooit begonnen in Ravenstein en de laatste drie jaar bij Johnny en Ineke in Megen.

Dit jubileum wordt aangevuld met een uitgebreide fotoselectie waarin niet alleen Jan, Frans en Piet zich terugzien maar ook vele anderen: Fotoserie 25 jaar arbiters

 

Dit vind je misschien ook leuk...