Seizoen 2019-2020 nietig verklaard

Het Corona-virus hakt er hard in en wij hopen dat u allen deze crisis en maatregelen goed doorstaat maar vooral gezond blijft, en in geval van klachten deze slechts mild zijn. Ook leven wij mee met onze locatiehouders en ook voor hen hopen wij dat de crisis niet te lang aanhoudt.

De KNBB heeft – om voor iedereen duidelijke redenen – moeten besluiten om de competitie voor het seizoen 2019-2020 te beëindigen en nog eventueel te spelen wedstrijden te annuleren.
Wat betekent dit voor de landscompetitie in ons district, dus voor u en uw team?
Omdat niet alle teams evenveel wedstrijden hebben gespeeld in alle klassen ontstaat onvermijdelijk een onjuist beeld van de uitslag. Om die reden hebben wij, in overleg met de wedstrijdleider, besloten om dit seizoen nietig te verklaren. De moyennes zoals die waren bij aanvang van dit seizoen, zullen worden gebruikt voor het nieuwe seizoen 2020-2021, dat we in september 2020 kunnen beginnen.

In verband met de maatregelen zal ook een Algemene Ledenvergadering voorlopig nog niet gepland kunnen worden.

Met vriendelijke groet,
Rob van ’t Hul
Jan Hein Clement
Sec.knbb.oss@gmail.com

Bovenstaand bericht is verzonden aan de voorzitters van de verenigingen van het district Oss.

Nieuwsbrief 34 week 15 – 2020

Dit vind je misschien ook leuk...