! ! Bestuurscrisis district Oss ! !

 


Helaas hebben Rob van ’t Hul en Jan-Hein Clement het vertrouwen in de voorzitter van het bestuur moeten opzeggen.

Veel leden van het district hadden al gemerkt dat communicatie moeizaam verliep en ondanks verwoede pogingen is hierin geen verbetering gekomen

Een brief met daarin de redenen is gisteren naar alle voorzitters van de verenigingen gestuurd.

De jaarvergadering die zoals gebruikelijk medio mei gepland staat, wordt zeer waarschijnlijk vanwege de Corona crisis naar een later tijdstip verzet.

Eventuele reacties of respons gaarne aan het emailadres van Rob van ’t Hul r.vt.hul@gmail.com


Dringend beroep op betrokken leden van district Oss

Veel leden hebben al enige tijd gemerkt dat er iets aan de hand was. Sedert het aftreden van de secretaris was geen communicatie meer mogelijk via sec.knbb.oss@gmail.com dat thans in handen is van de huidige voorzitter. Een aantal verontruste berichten kwamen daarom bij de andere bestuursleden en bij uw webmaster.
Met name de uitnodiging voor de Kampioenschappen van Oss bleef achterwege. De prachtige traditie die al jaren tussen Kerst en Nieuwjaar werd gespeeld was echt een gemis voor vele spelers.
U zult beslist gemerkt hebben dat een aantal uitslagen van kampioenschappen niet waren gepubliceerd.
Ook het communicatie rapport dat door een werkgroep olv Rémi Jansen was opgesteld werd niets mee gedaan.

Communicatie is van levensbelang voor organisatie en vereniging.

De bestuursleden Jan Hein Clement en Rob van ’t Hul willen tot het einde van het seizoen de lopende zaken afwikkelen. U zult begrijpen dat ze dit niet kunnen continueren.

Omdat de biljartsport, in het bijzonder voor district Oss, me echt aan het hart gaat, doe ik als oud bestuurslid en huidig webmaster, een beroep op betrokken en gemotiveerde leden binnen district Oss om zich te melden.
Er zullen meerdere mensen nodig zijn om weer tot een enthousiast bestuur te komen, hetgeen u in het verleden vanzelfsprekend vond.

Henry Thijssen

Nieuwsbrief 32 week 11 – 2020

Dit vind je misschien ook leuk...