World Cup Driebanden Veghel

Van 20 tot en met 26 oktober stond de wereldtop van het driebanden in Veghel aan de tafel.De organiserende sectie driebanden had hiervoor naast hun eigen korps, internationale arbiters uit België, Duitsland en ook Nederland uitgenodigd.
Peter Huvenaars en Henry Thijssen uit ons eigen district, gaven acte de préséance. Peter had het genoegen een partij te mogen arbitreren tussen Jean van Erp (wildcard) uit Heeswijk Dinther en Marco Zanetti (nr 2 ranking) Dit met een volle tribune feestelijke supporters gehuld in rood witte sjaal.

  

Voor zo’n groot toernooi zijn veel vrijwilligers nodig, Jeannette Habraken en John van Lankveld hadden zich hiervoor beschikbaar gesteld. Jeannette, inzetbaar als taxi chauffeur voor de spelers die in hotels in Uden verbleven, kon haar geluk niet op toen ze mocht arbitreren op de eerste dag van de Worldcup.
John van Lankveld was onder andere gastheer voor de bezoekers.

Tot het hoofdtoernooi werd niet in het gebruikelijke tenue gearbitreerd maar in een zwarte blouse en gele Jumbo strik. Tijdens het hoofdtoernooi bleef de gele strik boven de gebruikelijke smoking.

Vele bezoekers, ook uit district Oss, bezochten een of meer dagen deze uitstekend georganiseerde Worldcup. Een aantal jeugdspelers van BC Zeeland hadden vrijkaarten ontvangen voor de slotdagen, daar maakten ze dankbaar gebruik van.

————————————————

Van 20 tm 26 oktober staat de wereldtop van het driebanden aan de tafel. Van donderdag tm zaterdag wordt uitgebreid aandacht besteed op Ziggo sport. Nog leuker is dat dit spektakel met over de grens van ons district zich afspeelt en dat u het zelf kunt bezoeken.

Alle informatie zoals speeltijden en TV uitzendingen op Ziggo sport vindt u in de Biljartballen Krant editie Oktober.

Bijzondere vermelding: de Internationale arbiters van District Oss, Peter Huvenaars en Henry Thijssen geven acte de préséance.

Nieuwsbrief 10 week 41 12 week 43 – 2019

Dit vind je misschien ook leuk...