Gewestelijk wedstrijdleider moet functie neerleggen

Hans van der Velden, wedstrijdleider gewest afdeling 2 (districten ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen, Oss, Veluwezoom) heeft noodgedwongen zijn functie neer moeten leggen.
Vanwege enorm problematische oogproblemen heeft Hans enkele weken geleden KNBB bondsmedewerker Ad Klijn, moeten vragen hem per direct te ontslaan uit de functie van GWL.

  

Hans wil nu alle direct betrokkenen hierover in kennis stellen:

Beste mensen,
Door enorm vervelende problemen met mijn ogen heb ik enkele weken geleden Ad Klijn moeten vragen me per direct te ontslaan uit mijn functie van GWL.
Hoewel ik nog geen melding heb gekregen van nadere invulling van de situatie neem ik aan dat direct-betrokkenen hierover zijn geïnformeerd.

Van mijn kant dit mailtje vanwege de behoefte om toch wat directer afscheid te nemen. Ik begrijp dat het (direct) stopzetten van mijn bondswerkzaamheden weinig gelukkig gepland is en ik heb de beslissing dan ook allerminst met plezier gedaan. Maar het is uiteindelijk de keuze geweest die ik absoluut heb moeten maken: Ik heb in korte tijd een 3-tal oogoperaties moeten ondergaan, maar de kwaliteit van mijn zien is fors achteruit gegaan.
Nieuwe, eerder noodzakelijk geachte operaties zijn vooralsnog op de lange baan geschoven. Werkzaamheden als dingen lezen en computergebruik blijken meer en meer een crime, zeker als ik dat meer langdurig wil of moet doen. Een belangrijke reden om me wat dat betreft beperkingen op te leggen.

Ik hoop dat KNBB en KNBB/MN tot een goede oplossing van de situatie komen. Ik wil iedereen bedanken voor de goede en prettige samenwerking. Good luck!

Met vriendelijke groet,
H.V. van der Velden (Hans)

Nieuwsbrief 05 week 36 – 2019

Dit vind je misschien ook leuk...