Get Adobe Flash player
Houd de jeugd in de gaten!
winnaars toernooi Enschede

Dankzij de inspanningen van Peter Huvenaars en BC Zeeland speelt District Oss een woordje mee, als het gaat om onze toekomstige biljart-keien.


Allereerst is daar de prestatie in het internationaal jeugdtoernooi in Enschede waar de 20 deelnemers moesten respecteren dat 1. Kaylee Emons, 2. Djamie Theunisz en 3. Bart van der Valk de topposities innamen. Complimenten van alle leden van District Oss. Er staat een mooi verslag op de KNBB jeugdpagina.

Komend weekend 25 en 26 mei staan Kaylee en Bart ook weer opgesteld in het team van BC Zeeland dat in Hoorn speelt voor het jeugdkampioenschap van Nederland. Zie hier de uitnodiging.

Maassingel Jeugdtoernooi 2019

De jeugd heeft afgelopen weekend een jeugdtoernooi gespeeld in Den Bosch, bij JBGB de maassingel.
 
In een gezellige sfeer en onder toeziend oog van veel ouders en grootouders is op zaterdag 30 maart en zondag 31 maart bij Biljartcentrum Maassingel een individueel jeugdtoernooi georganiseerd. Er hebben 12 jeugdspelers in de leeftijd van 7 t/m 17 jaar aan het toernooi meegedaan. Op zaterdag werd in 3 poules van 4 spelers gespeeld voor plaatsing in de vervolgronde.  In de vervolgronde op zondag werd gespeeld in 4 poules van 3 spelers, waarin de nummers 1 van de 1e ronde speelden om plaatsen 1 t/m 3, de nummers 2 om plaatsen 4 t/m 6, de nummers 3 om plaatsen 7 t/m 9 en de nummers 4 om plaatsen 9 t/m 12. Roché van Grinsven van BC Zeeland heeft met het behalen van de 1e plaats in stijl afscheid genomen als jeugdspeler.
Verslag van Karel Swarts.

Lees verder . . . .

Speciaal voor de jeugd: volgend jaar open toernooi in Noord Holland

Het toernooi wordt geörganiseerd door BV. Horna in Hoorn. in het weekend van 19 en 20 mei 2018.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen word het gespeeld in 1 of 2 dagen.
De kosten van inschrijving, voor het toernooi, zijn 0, alleen eventueel verblijf is voor eigen rekening evenals eten en drinken.
De leeftijd is gesteld op 7 tot 18 jaar, maar iemand van 19 zou ook nog mee mogen doen.
De hele opzet van dit toernooi is om zowel leden van een vereniging, als wel jeugd die geen lid zijn deel te laten nemen.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Van Iersel Jeugdtoernooi Rosmalen

Begin januari staat steevast het van Iersel jeugdtoernooi van Rosmalen op het programma.

Elk jaar met deelname van onze jeugd. Ook dit jaar waren ze weer sterk vertegenwoordigd. Maar liefst 6 jeugdspelers en speelsters van BC Zeeland hadden zich ingeschreven voor dit toernooi.

Onder de deelnemers Imke Theunisz die echt nog nooit een keu in de handen heeft gehad.
Maar tot ieders verbazing weet ze haar poule winnend af te sluiten. Ook Bram v Aarle, inmiddels al een oudgediende, wist zich ook door de poule fase heen te knokken en kwam ook op de 1e plaats terecht.
De 3e finaleplaats was voor Max Eggenkamp van de organiserende vereniging.

Toen alle partijen gespeeld waren, kon Max de kampioensmedaille omhangen. Imke Theunisz werd knap tweede en Bram van Aarle wist de 3e plaats voor zich op te eisen.

Al met al weer een geslaagd toernooi en de spelers hebben weer een keer hun krachten kunnen meten met hun leeftijdgenootjes.

Jeugtoernooi van Iersel 2017

De uitslag

In nieuwsbrief 21 nr 3